Železničná stanica/Railway station
Kraľovany

Budova stanice - pohľad od juhozápadu

Budova stanice - pohľad od juhozápadu
Addams 12. VIII. 2002/15:28:26 hod.)

Železniční policajti odhalili Martinčana, ktorý ukradol 5 ton kovového materiálu
TASRMartin 21. 10.2004 - Z trestného činu krádeže obvinili v vrútockí železniční policajti 35-ročnéha Martinčana, ktorý od 1. do 26. júla tohto roka ukradol z nepoužívanej vlečkovej koľaje v Kraľovanoch bezmála 5 ton kovových skrutiek, podložiek, úchytiek a podkladníc. Martinčan sa ku krádeži priznal a uviedol, že tým sledoval vlastný majetkový prospech. Za zvrškový kovový materiál dostal v zberni 16 447 korún. TASR o prípade informoval hovorca Železničnej polície Jozef Búranský.

Budova stanice - pohľad od severovýchodu Budova stanice - pohľad od severovýchodu
Addams 12. VIII. 2002/15:21:08 hod.)
"Oravské" nástupište - pohľad od severozápadu "Oravské" nástupište - pohľad od severozápadu
Addams 12. VIII. 2002/15:32:02 hod.)
Vestibul prijímacej budovy Vestibul prijímacej budovy
Addams 12. VIII. 2002/15:34:28 hod.)
Špecialitou tejto stanice ŽSR (ale napr. aj v Lučenci ) je propagácia služieb konkurenčných spoločností !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy do Bratislavy, Brna, D. Kubína, Humenného, Košíc, Lipt. Mikuláša, Ľubochne, Námestova, Piešťan, Ružomberku, St. Ľubovne, Tatr. Lomnice, Trenčína, Trstenej, Žiliny, atď. Špecialitou tejto stanice ŽSR (ale napr. aj v Lučenci , Považskej Bystrici a Leopoldove ) je propagácia služieb konkurenčných spoločností !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy do Bratislavy, Brna, D. Kubína, Humenného, Košíc, Lipt. Mikuláša, Ľubochne, Námestova, Piešťan, Ružomberku, St. Ľubovne, Tatr. Lomnice, Trenčína, Trstenej, Žiliny, atď. Že 99 % tejto trasy vedie popri železničnej trati ? Veď koho z managementu stanice, ŽSR, ZSSK zaujíma, že sa takto oberajú o tržby a podporujú neekologickú a nebezpečnejšiu cestnú dopravu ?
Addams 12. VIII. 2002/15:36:34 hod.)
Počas môjho ďalšieho pobytu v tejto stanici 6. XII. 2002 som už túto tabuľu nenašiel. (žeby niekto z kompetentných sledoval Rail.sk ?)
Rovnako je tu (priamo pri os. pokladniciach) propagovaná aj menšia konkurenčná autobusová spoločnosť !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy na trati Suchá Hora - Kraľovany - Žilina - Bratislava. Rovnako je tu (priamo pri os. pokladniciach) propagovaná aj menšia konkurenčná autobusová spoločnosť !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy na trati Suchá Hora - Kraľovany - Žilina - Bratislava. Že 99 % tejto trasy vedie popri železničnej trati ? Veď koho z managementu stanice, ŽSR, ZSSK zaujíma, že sa takto oberajú o tržby a podporujú neekologickú a nebezpečnejšiu cestnú dopravu ?
Addams 12. VIII. 2002/15:36:56 hod.)
Počas môjho ďalšieho pobytu v tejto stanici 6. XII. 2002 som
tu tento plagát našiel opäť ... :-(
Rovnako sú tu (na úschovných skrinkách) propagované aj ďalšie menšie konkurenčné autobusové spoločnosti !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy na trati Trstená/Liesek/Námestovo - Kraľovany - Žilina - Bratislava. Rovnako sú tu (na úschovných skrinkách) propagované aj ďalšie menšie konkurenčné autobusové spoločnosti !!! Môžete sa tu dozvedieť, kedy premávajú autobusy na trati Trstená/Liesek/Námestovo - Kraľovany - Žilina - Bratislava. Že 99 % tejto trasy vedie popri železničnej trati ? Veď koho z managementu stanice, ŽSR, ZSSK zaujíma, že sa takto oberajú o tržby a podporujú neekologickú a nebezpečnejšiu cestnú dopravu ?
Addams 6. XII. 2002/14:57:00 hod.)
Myslím, že tu boli aj počas môjho predchádzajúceho pobytu v tejto stanici 12. VIII. 2002 ... :-(
  • Železničná trať Poprad-Tatry - Žilina
  • Železničná trať Oravský Podzámok - Kraľovany

  • Späť na " Železničný uzol Bratislava "  
    Strana vytvorená / Site created : 20-VIII-2002
    Posledná aktualizácia / Last update : 28-XI-2004
    ( 174755.htm )