Železničná stanica/Railway station
Nové Mesto nad Váhom
(Toto nie je oficiálna strana ŽSR)
( pohľad na stanicu zo satelitu - nízka kvalita )

Muža okradla mladá Rómka a jej kumpán
SITABRATISLAVA/NOVÉ MESTO NAD VÁHOM 1. 3.2004 - Nepríjemný zážitok mal 34-ročný muž z okresu Trenčín, ktorý sa v staničnom bufete v Novom Meste nad Váhom zoznámil s 29-ročnou senickou Rómkou. Tá ho krátko po zoznámení spolu so svojím 41-ročným kumpánom okradla. Ako agentúru SITA informoval hovorca Železničnej polície SR Jozef Búranský, muž po krátkom rozhovore dal Rómke peniaze, aby kúpila dva poháriky rumu, ktoré spolu vypili. Asi po desiatich minútach mu však začalo byť nevoľno a pravdepodobne stratil pamäť, pretože precitol až v odstavenej vlakovej súprave v Leopoldove, pričom vôbec netušil, ako sa tam dostal. Ďalšie prekvapenie ho čakalo, keď zistil, že mu chýba prsteň a zlaté hodinky Quartz, mobilný telefón a peňaženka, v ktorej mal okrem 470 korún aj občiansky a vodičský preukaz. Prípad sa dostal do rúk železničným policajtom a tí spolu s okradnutým mužom prezreli novomestskú stanicu, kde podarenú dvojicu objavili. Obaja sa ku krádeži priznali, avšak k použitiu toxikologických látok nie. Zaujímavé bolo tiež zistenie, že na ženu okresný súd ešte predtým vydal príkaz na zatknutie, pretože sa vyhýbala nástupu na výkon trestu odňatia slobody. Trenčiansky vyšetrovateľ kvalifikoval prípad ak trestný čin lúpeže.

Trojica mladíkov pomaľovala železničné vozne v Novom Meste nad Váhom
TASRBratislava 9. 2.2004 - Trojica mladíkov pomaľovala odstavené železničné vozne na stanici v N. Meste nad Váhom .
Mládenci sa stretli v piatok 6. februára pred hotelom Javorina, odkiaľ išli na železničnú stanicu k dvom osobným vozňom, ktoré pomaľovali rôznofarebnými nápismi.
V sobotu v noci sa mladíci k svojmu dielu prihlásili. Uviedli, že motívom bola ich záľuba v grafitoch. Železničnej spoločnosti však spôsobili škodu za päťtisíc korún. Prípad vyšetruje oddelenie Železničnej polície (ŽP) Leopoldov.
Na odstavených vozňoch sa "realizovali" dvaja 18-roční miestni mladíci s kamarátom, ktorého meno nie je zatiaľ železničnej polícii známe, informoval dnes TASR hovorca ŽP Jozef Búranský.

Prijímacia budova Prijímacia budova - záber z meškajúceho R 602 "Čingov" (12. VIII. 2002-19:13:12 hod.)
©
Addams
Prijímacia budova - pohľad od severu Prijímacia budova - pohľad od severu (14. VIII. 2002-18:06:30 hod.)
©
Addams
Prijímacia budova - pohľad od severu Južná časť prijímacej budovy - pohľad od juhu (14. VIII. 2002-18:09:08 hod.)
©
Addams
Prijímacia budova - pohľad od severu Severná časť prijímacej budovy - pohľad od juhu (14. VIII. 2002-18:10:34 hod.)
©
Addams
  • Železničná trať Zlatovce - N. Mesto nad Váhom
  • Železničná trať N. Mesto nad Váhom - Trnava
  • Železničná trať N. Mesto nad Váhom - Myjava
  • Železnica po Považí 105. rok

  •    
    Strana vytvorená / Site created : 16-IV-2002
    Posledná aktualizácia / Last update : 14-IV-2007
    ( 138164.htm )